Søk
Close this search box.

Stadsbygd Sanitetsforening

Visste du at Stadsbygd har sin helt egen støtteforening? Stadsbygd sanitetsforening, eller Saniteten som vi bare blir kalt til daglig, ble stiftet i 1913, og har i over 100 år arbeidet for kvinner/barn, ungdommer og eldre på bygda vår. Våre oppgaver er å fremme bedre folkehelse, både fysisk og psykisk, og vi har et ekstra varmt hjerte for forskning på kvinnehelse. Saniteten har som motto: «Omtanke i nærmiljøet» og «Vi er til for andre».

Stadsbygd sanitetsforening arrangerer blant annet Kløverturer, Kløvermarsj, strikkekafé, basar til inntekt for lokale formål, Sanitetens Fredagskaffe på omsorgssenteret, selger fastelavnsris og støtter opp om lokale tiltak som kommer lokalsamfunnet til gode.

Saniteten følger deg gjennom hele livet, fra fødsel til alderdom, og tilbyr et trivelig fellesskap hvor vi sammen bidrar til at bygda blir et enda hyggeligere, tryggere og mer inkluderende sted å bo. Vår hovedorganisasjon er Norske kvinners sanitetsforening, og selv om medlemsmassen i hovedsak består av kvinner, har vi også flere mannlige medlemmer. Du kan velge om du vil være hovedmedlem eller støttemedlem hos oss. Kan dette være noe for deg?

Ta kontakt med leder Audhild Brødreskift (91 77 15 04), nestleder May Grue (97 13 20 01), eller send oss en e-post på:

stadsbygdsaniteten@gmail.com

Du kan også melde deg inn via Norske kvinner sanitetsforening sine nettsider sanitetskvinnene.no Du finner oss også på facebook:

https://www.facebook.com/groups/385326011571388

Hjertelig velkommen som medlem i Saniteten!

Del: