Søk
Close this search box.

Kystpilegrimsleias Venner

Kystpilegrimsleia er den nyeste av pilegrimsledene i Norge, og den mest unike siden den går hovedsaklig til sjøs! De to siste nøkkelstedene før Nidarosdomen finner du i Indre Fosen: Reins Kloster og Museet Kystens Arv. Vi kan veilede deg når du tar deg tar deg fram til disse, enten det er til sjøs eller til fots!  

Begge nøkkelstedene tilbyr guiding, historie og flotte aktiviteter til hele familien!  Vi i Kystpilerimsleias Venner kan også tilby guidet vandring fra Hasselvika til Reins Kloster og fra Reins Kloster til Museet Kystens Arv. Vil du ta etappene i vår kommune mer til sjøs, så kan vår pilegrimsskipper Kjell Skoglund gir deg nydelige opplevelser på sjøen, og frakter deg gjerne helt inn Nidaros/Trondheim. Vi har pilegrimsherbergene Gjertrudstua i Rissa og Stadsbygd Prestegård som ønsker hjertelig velkommen til ei hyggelig overnatting.  

Ta kontakt for å legge opp din neste opplevelsesreise! 

For mer info om hele Kystpilegrimsleia, fra Egersund i sør til Trondheim i midt, les her ​https://pilegrimsleden.no/pilegrimsledene/kystpilegrimsleia

Sjekk ut NRK`s reportasjer fra oss herhttps://www.nrk.no/trondelag/kystpilegrimsleia_-na-er-hele-ruta-ferdig-til-bruk-1.15546090oghttps://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-midtnytt/202106/DKTL98063021/avspiller(ca 10 minutter ut i sendingen).

Del: